Vin spumant

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Seteaza crescator

Cand vinul spumant apare, inseamna ca este ceva de sarbatorit. Vinul spumant proaspat, plin de arome, a reprezentat mult timp simbolul serbarilor de tot felul si expresia usurintei si a bucuriei de viata.

Fie ca este un vin spumant german sau Sekt, ca aperitiv frizant inainte de mancare, un Crémant fin pentru un toast la o seara speciala sau un Prosecco ca ingredient principal in cocktail-ul trendy Hugo – te poti inspira din gama de vinuri spumante fine din magazinul nostru online.

La SAVEO vei gasi o gama variata de vin spumant online: Lambursco, Prosecco, Vin Spumant Cricova, Vin Spumant Zarea, Vin Spumant Martini, Vin Spumant cu Foita de Aur, Asti Martini, Mionetto Prosecco, Vin Frizzante, Vin Hugo, Vin Spumant fara Alcool, Prosecco Rose, Sampanie Zarea.

Mai mult, avem vin spumant la un pret imbatabil, care include toate tipurile:

  • Brut natural/ Brut Zero: contine cel mult 3 grame zahar/litru;
  • Extra Brut: < 6 g zahar/l;
  • Brut: < 15 g zahar/l;
  • Extra Dry/ Extra Sec: 12-20 g zahar/l;
  • Sec: 17-35 g zahar/l;
  • Demisec: 35-50 g zahar/l;
  • Dulce: > 50 g zahar/l.

Pentru a-l servi cum se cuvine, toarna vinul spumant in pahare inalte si subtiri. Ideal ar fi ca acesta sa aiba o temperatura de 6-10 grade Celsius cand il consumi ca gustul si proprietatile sale sa fie exact cele dorite. Pentru a nu incalzi bautura, tine paharul in care se afla de picior, nu de cupa.

Felul in care torni vinul este, de asemenea, important. Deschide sticla exact inainte de servire si fara sa o agiti inainte.

Umple cam ⅔ din pahar si apoi bucura-te, in sfarsit, de aroma vinului.

-->